Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åstorps Ishockeyklubb

Årsmötet i Grizzlys genomfört
2019-06-11 14:55
Hej Grizzlys


Sommaren är på väg och Årsmötet avklarades den 2 juni där en till 90% helt ny styrelsen valdes och hela Årsmötesprotokollet kan ni läsa – KLICKA HÄR!

Den nya styrelsen hade sitt första konstituerande möte dagen efter den 3 juni och detta mötesprotokoll kan ni läsa – KLICKA HÄR!

Nästa Styrelsemöte kommer att bli den 18 juni där fokus blir ungdom, verksamhetsplan och budget. Men vi sitter inte och rullar tummarna eller ligger på stranden och solar, vi är redan i full gång med alla delar i föreningen och av naturliga skäl stort fokus på Ungdomssektionen.

Vi har haft ett mycket bra och positivt möte med Åstorps Kommun där det självklart pratades en hel del kring Grizzlys Ungdomssektion, där vi med tydlighet förklarade att Grizzlys är en intakt förening.


När vi går på Is vecka 34

Så är det hela föreningen och alla lagdelar som går på is och i god tid före detta fått sina Istider. Vilket innebär att alla eventuellt saknade lagdelar är fyllda och vi är ett gemensamt Grizzlys med nya möjligheter och en härlig säsong framför oss, där glädje, bredd, tillväxt och utveckling är vårt gemensamma fokus.


Respekt, Omtanke och Tydlighet (R.O.T)


RESPEKT - Vi respekterar varandra som människor, vi bemöter oss med öppenhet och accepterar våra olikheter. Vi värdesätter varandras kunskap och erfarenheter.

OMTANKE – Vi lyssnar aktivt, visar att vi försöker förstå och ger varandra stöd. Vi är vänliga, hänsynsfulla och engagerade.

TYDLIGHET – Vi ger varandra den information som behövs för att vi ska kunna samarbeta. Vi uttrycker oss vårdat och begripligt och försäkrar oss om att vi förstår vad som menas. Vi genomför våra åtaganden och gör det vi säger att vi ska göra.

  

Per Östergren
Ordförande Grizzlys

 

Grizzlys nya styrelse


 Martin Nilsson - Vice Ordförande/Klubbchef

54 årig Företagare inom ekonomi o finans och med stort intresse för idrott o föreningsliv. Förflutet som blanda annat Ordförande i IFK Helsingborg,kassör i HISO och även HHC. Brinner för att engagera mig ideellt o hjälpa organisationer utvecklas.


Karl-Magnus Andersson - Sekreterare

56 år, gift, 2barn bosatt i Ljungbyhed, uppväxt i Åstorp stort idrottsintresse, brottning och fotboll för egen del.

Många år som tränare i fotboll

Har varit aktiv i föreningar som kassör, sekreterare, är fortfarande revisor i Frosta Hockey.

Brinner för föreningslivet, tycker man har en skyldighet att kunna jobba för ungdomars deltagande och utbildning i idrottslivet.

Ser fram mot ett arbete i Åstorps hockeyklubb för både seniorer och ungdomar.


Tommy Gustavsson - Kassör

Auktoriserad redovisningskonsult sedan 2006. Har arbetat sedan 1978 med redovisning och revision i olika former. 

Är analytisk och noggrann i mitt arbete då det är andras  material och pengar vi jobbar med. Jag är en god lyssnare och van att anpassa mig till olika situationer. Har en hör stresstålighet då vi ofta arbetar mot specifika datum med bokslut, moms, löner m m. Är aktiv på fritiden med att spela fotboll i Oldboysserien med Vejby Oldboys.

Har drivit BBS Accounting Service AB sedan 2003 och där hjälper vi små och medelstora företag med sin administration. Jag arbetar själv i huvudsak med mer kvalificerade arbetsuppgifter som bokslut, skatterådgivning, och andra företagskonsultationer.

 

Marcus Lindahl - Ungdomssektionen

42 år 4 barnspappa

Uppväxt i Åstorp och har åik som moderklubb numera Höganäsbo Spelat 12 år i åstorps a-lag Tränat dom flesta åldrar i Åstorp Rögle och Helsingborg Gillar träna och sport i allmänhet Umgås med familjen står oxå högt på listan.

Jobbar som snickare på bab i Åstorp

 

Johan Glebe – A-Sektionen

Företagsledare från Åstorp med ett genuint intresse för sport framförallt hockey.

Många år som ordförande, ledare och tränare för både ÅIK och ÅKIBS

 

 Marcus Gustavsson - arrangemang/lotteriansvarig

Uppväxen i Ängelholm. Spela ishockey i Rögle BK tills jag var 16 sedan efter det fick jag inte plats och gick till Åstorp Ik där min bror mfl spela.

I åstorp spela jag aktiv tills 2006 med undantag säsongen 99/00 då jag gjorde lumpen på lv6 och spela i halmstad J20, säsongen 02/03 hade jag sk uppehåll. Efter min aktiva spelarkarriär har jag gjort lite olika som materialare för j20, assisterande tränare i a-laget, och nu ansvarig för motion och veteranishockey i Åstorp.

 

Peter Nilsson – Bidragsansvarig

Jag är precis fyllda 50, och lever livets glada dagar i nuet.

Har ingen egen hockeybakgrund, men har en son som spelade i Grizzlys från hockeyskolan till U16. Då han gick vidare och började på hockeygymnasiet i Halmstad.

För att hålla kontakten med hockeyn, stannade jag och min fru i klubben och hjälper fortfarande till i seket på A-lags matcherna.

Jobb, hockey och resor fyller dagarna!

 

Magnus Nilsson- Materialansvarig

Magnus  Nilsson 46 år. Jobbar som trädgårdsanläggare. Har varit i föreningen 27 säsonger först som spelare sen som matrialare.


Per Östergren – Marknad (Ordförande)

57 år ung och going strong, avslutade min Hockeykarriär 1984 pga skador och fostrades i Boden sen Halmstad och till sist Stockholm. Mycket flyttande då min Pappa var Major inom det militära.

Har spenderat över 30 år inom näringslivet med fokus på sälj, marknad samt varumärken både I Sverige men även en hel del utomlands. Under åren 2012 – 2014 blev jag kontrakterad av Ängelholms FF med enorma problem av sponsorintäkter där jag var med och byggde upp denna sida från knappa 2 milj.kr till nästan 8 milj.kr och med stort fokus på ungdsomsektionen i ÄFF.

Började som Assisterande Tränare I A-laget förra säsongen och nu är jag ordförande, men jag ser denna utmaning som viktig för just ungdom som står för klubbens bredd och tillväxt.


Nyhetsarkiv
Arbetsgrupp ÅIK 2019-05-13 10:35
Hockey shopen2019-02-12 13:38
Vinnare av Vinprovningen2019-01-17 13:52
FÖRENINGSDAGAR 3–5/42018-04-26 12:58
 
Våra sponsorer
Samarbetspartner