Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åstorps Ishockeyklubb

DIRMA - Ny samarbetspartner
2018-09-15 14:35
Vi gör det tillsammans!
Dirma är ett helt nytt sätt att samla in pengar till din förening. Istället för att sälja korv, underkläder och lotter kan du enkelt dra ditt strå till stacken och hjälpa din förening med lite pengar på ett enkelt sätt. Så här gör du:

Läs mer nedan eller registrera dig direkt hos Dirma


 

1. Registrera dig och fyll i information om dig själv
När du registrerar dig på Dirma fyller du i information om dig själv och dina intressen. Det gör det möjligt för företag att nå ut med erbjudanden som passar just dig och dina behov. Givetvis får företagen inte ta del av all information. Din identitet, mejladress och dina personuppgifter lämnar aldrig Dirma och alla utskick sker genom oss.

2. Få Dirma-mejl med erbjudanden
Efter att du registrerat dig kommer du få Dirma-mejl med skräddarsydda och förmånliga kampanjer. För varje erbjudande betalar företagen en summa pengar till din förening, oftast mellan 1 och 5 kronor. Det enda du behöver göra är att läsa kampanjen och svara på två frågor. Enkelt, eller hur?

3. Samla in mycket pengar – tillsammans
Tanken med Dirma är att alla ska kunna samla in pengar till föreningslivet. Det är lite som crowdfunding: ingen behöver bidra jättemycket, men det blir ett bra resultat om många hjälper till. Ju fler ni är från just din förening, desto mer pengar kommer ni att tjäna via Dirma.

Exempel på hur mycket din förening kan tjäna in:
Tänk att 200 personer från din förening läser bara ett erbjudande som ger 5 kronor per utskick och vecka. Det ger föreningen ett tillskott på 1000 kr per vecka.

Att samla in pengar till din förening tar bokstavligen bara några sekunder för dig, men kan göra en stor skillnad för din förening. Så registrera dig, säg till dina vänner och kom igång redan idag. Gör det nu så hjälps vi åt tillsammans! Sprid även detta till nära och kära så vi blir många som registrerar sig! Här nedan finner du registreringslänken som du loggar in på för att registrera dig!

https://sv.surveymonkey.com/r/VVC798W    

Nyhetsarkiv
Arbetsgrupp ÅIK 2019-05-13 10:35
Hockey shopen2019-02-12 13:38
Vinnare av Vinprovningen2019-01-17 13:52
FÖRENINGSDAGAR 3–5/42018-04-26 12:58
 
Våra sponsorer
Samarbetspartner